Een hemel voor mij: eeuwig leven om naar uit te zien! 17-21 oktober 2022

Begeleider : P. Piet Hoornaert

 

Deze vijfdaagse kon in juni 2021 rekenen op ruime belangstelling en veel voldoening bij de deelnemers. Op vraag wordt dit thema daarom ook in 2022 opnieuw aangeboden in deze vijfdaagse voor àlle geïnteresseerden.

 
Mensen uit alle tijden probeerden meer te weten over een leven na de dood.
Ook in onze tijd wekt dit item tegengestelde reacties op. Toch valt het op dat Jezus Christus met groot gezag, vanzelfsprekend én duidelijk vertelt over eeuwig leven en verrijzenis. Deze vloeien voort uit Gods blijvende trouw, want Hij is én blijft intens betrokken bij elke mens. Daarom is verrijzenis ook de voltooiing en vervulling van je aardse leven. De hemel betekent dat als je als persoon verenigd bent met God, die boordevol liefde is. Zo is Hij hét antwoord op al je verlangens naar zinvolheid, barmhartigheid, waarheid, geluk en relatie. En die hemel is nù reeds in jou, maar nog versluierd… Dit allemaal bij wijze van ‘aperitiefje’. Daarom gaan we samen tijdens deze vijfdaagse volop in op dit boeiend onderwerp.

 
P. Piet Hoornaert 
°1946. Sinds 1965 karmeliet, in 1973 priester gewijd. Geestelijk assistent van de karmelietessen in Wallonië. Doctor in de theologie (K.U. Leuven), auteur van publicaties over gebedsspiritualiteit.

 

• Volledige stilte.
• Vijfdaagse van maandagvoormiddag tot vrijdag na het middagmaal.
• Aankomst gasten: maandagvoormiddag 17 oktober om 10u00
• Vertrek gasten: vrijdagnamiddag 21 oktober na het middagmaal
• Verblijfskosten incluis honorarium: € 400,00
• Minimum aantal deelnemers: 12 personen

 

Inschrijven kan via: Het Rustpunt: info@hetrustpunt.com
tel 09 225 95 71
www.hetrustpunt.com
 

 

 

 

Uitnodiging tot delen:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven