Jong Karmel Familievoettocht
op zaterdag 10 oktober 2020

5 september 2020

Dag allemaal,
 
we genieten nog volop na van een geslaagd zomerkamp, maar tegelijk kijken we ook weeral uit naar onze volgende activiteit. Traditiegetrouw organiseren wij in het najaar steeds onze familievoettocht, waarop jongeren, ouders, familieleden, buren en sympathisanten van harte welkom zijn voor een dagje samen stappen. 
Onderweg is er ruimte voor gesprek, en afsluiten doen we met een viering en eventueel avondmaal. Hoe de dag er precies zal uitzien, is afhankelijk van hoe de coronamaatregelen verder evolueren. 
Wat we wel al weten is dat we op zaterdag 10 oktober rond 9u vertrekken, en rond 16u30 – 17u een afsluitende viering houden. Wandelen doen we net zoals vorig jaar in de Vlaamse Ardennen. 
 
Meer concrete info volgt nog, maar inschrijven kan wel nu al. Gelieve dit zeker voor 30-09 te doen, zodat wij de nodige voorzorgen kunnen nemen om alles veilig te laten verlopen.
Alle informatie kunnen jullie ook nog eens terugvinden op de flyer in bijlage. Reclame maken bij vrienden en familie mag altijd natuurlijk!
 
Bij vragen mogen jullie altijd een mailtje sturen. 
 
Hopelijk tot dan!
Lieve groetjes,
 
Het Jong-Karmel-team

 

Uitnodiging tot delen:

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven