Contact

Paters Karmelieten, Burgstraat 46, B-9000 Gent
Telefoon  09 225 57 87
Mail: info@karmel-gent.be

 

   

  Routebeschrijving

  Met het openbaar vervoer

  Vanuit Gent-Sint-Pieters

  Met de tram lijn 1, richting Evergem of Wondelgem, stap je af aan de halte ‘Burgstraat’. Dit is de eerste halte na het Gravensteen. Deze halte bevindt zich 150 meter voorbij de parking vóór de kerk van het klooster.

  Vanuit Gent-Dampoort

  Bus 3 richting Mariakerke, bus 17 of bus 18 richting Drongen, en bus 38 of bus 39 richting Blaarmeersen, brengen je tot aan de halte ‘Poel’. Deze halte ligt op 350 meter van de Karmel.
  Laat de Sint-Michielsbrug achter je, en wandel de Hoogstraat in tot de eerste straat rechts: Ramen. Ga de Ramen teneinde en je komt in de Burgstraat.
  Rechts, op 50 meter, zie je de parking vóór de kerk van het klooster.

  Met de auto

  Vanuit Antwerpen of Kortrijk (via de E17)

  Neem aan de verkeerswisselaar Zwijnaarde de E40 richting Oostende EXPO. Je voegt in op de E40 en volgt verder de beschrijving “Vanuit Brussel (via de E40)” hieronder.

  Vanuit Brussel (via E40)

  Neem op de E40 afrit 14 (St-Denijs-Westrem), en volg de bewijzering R4 Zelzate, Eeklo EXPO.
  Hou links aan en rij naar de rotonde op ongeveer 1,5 km. Op de rotonde neem je de eerste afslag rechts, en rij je over de brug. Op de brug hou je rechts aan en volg je de scherpe bocht, richting Zelzate. Na de bocht voeg je in op de R4. Aan je linkerkant heb je de ringvaart. Volg de R4 gedurende ongeveer 3 km, tot aan de afrit N466 Blaarmeersen.
  Neem de zijweg, en daarop de tweede afslag, richting N466 Gent. Aan het volgende kruispunt rij je verder rechtdoor richting Gent. Verderop voeg je in op de N466. Rij verder tot aan het kruispunt met de R40 (Rooigemlaan). Sla rechtsaf, en neem de tweede straat links (aan de verkeerslichten). Je bent nu in de Nieuwewandeling met een park op je linkerkant. Neem over het water de tweede straat rechts, en sla 150m verder linksaf de Peperstraaat in. Aan het einde van de straat kom je in de Burgstraat. Sla rechtsaf, dan vind je iets verderop aan je linkerkant de parking vóór de kerk van het klooster.

  Vanuit Brugge/Oostende (via E40)

  Neem de afrit 13 (Drongen) naar de N466. Sla aan het einde van de afrit linksaf, en rij over de brug met de autosnelweg. Je volgt de N466 over een afstand van ongeveer 6 km (Deinsesteenweg, Drongensesteenweg), tot aan het kruispunt met de R40 (Rooigemlaan). Sla rechtsaf, en neem de tweede straat links (aan de verkeerslichten). Je bent nu in de Nieuwewandeling met een park op je linkerkant. Neem over het water de tweede straat rechts, en sla 150m verder linksaf de Peperstraat in. Aan het einde van de straat kom je in de Burgstraat. Sla rechtsaf, dan vind je iets verderop aan je linkerkant de parking vóór de kerk van het klooster.

   

  Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

  Terug naar boven